Nem megy egyik napról a másikra.

A marketingkampány kezelésétől a készlet felügyeletéig elkerülhetetlen, hogy néhány teendő átessen… hacsak nincs WooCommerce áruház indításának ellenőrző listája.

A bevezetés előtti lényeges ellenőrzőlista teret ad az ügyfélkapcsolatok kiépítéséhez, az online jelenlétének bővítéséhez, és mindenekelőtt a termékek digitális értékesítéséhez.

Szóval hol lehet ilyet találni?

Pont itt! Már elkészítettünk egy átfogó bevezetés előtti ellenőrzőlistát a WooCommerce üzletéhez.

Ebben a cikkben a következőket találja:

 

Nyolc lépés a WooCommerce ellenőrzőlistájának ellenőrzéséhez
Az egyes lépések alkalmazása a WooCommerce áruházban
Hogyan tölti be a Sendlane az e-kereskedelem bevezetésének hiányosságait
Kezdjük el.

‍8 tennivaló a WooCommerce áruház indítási ellenőrzőlistáján
1. Védje meg online áruházát a megfelelő biztonsági intézkedésekkel
Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy valaki ausztriai telefonszám kereső megtámadja az online áruházadat vírusokkal, spammel és ami még rosszabb… adatszivárgással.

Igen, nem köszönöm! Nyugodj meg magad, és alkalmazd a következő webhelybiztonsági intézkedéseket:

1. Szerezzen be egy SSL-tanúsítványt: Az SSL vagy Security Sockets Layer ellenőrzi webhelye azonosságát, miközben engedélyezi a titkosítást – ez egy divatos szó a webhelyadatok védelmére.

Tudja, hogy egy webhely rendelkezik SSL-tanúsítvánnyal, amikor a böngésző címsora mellett megjelenik a „zár” ikon.


A webhely ellenőrzése és az adatok biztonsága

mellett a tanúsítvány azt mondja a webhely felhasználóinak: “Az online áruházam védett, ami azt jelenti, hogy az Ön adatai is védettek.”

A tárhelyszolgáltató (Bluehost, GoDaddy stb.) valószínűleg DLBDFY ingyenesen biztosít SSL-tanúsítványt. De saját maga is telepítheti – a WooCommerce segít az indulásban.

2. Készítsen biztonsági másolatot webhelyéről: Ismeri azt az érzést, amikor elfelejti elmenteni egy Microsoft Word dokumentumot, és elveszíti az összes munkáját? Képzeld el ezt az érzést 10-szer.

A webhely összes fájljának elvesztése nem gyakori, de előfordulhat. Kerülje el a szívfájdalmat, és töltse le a WordPress egyik biztonsági bővítményét, például az UpdraftPlus-t.

3. Tűzfalvédelem: Tekintsen a tűzfalra láthatatlan pajzsként – figyeli a webes forgalmat, és megakadályozza, hogy a hackerek hozzáférjenek az Ön adataihoz.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *